Egy többgyermekes negyven éves férfi végzett a párjával, majd magával Szamosújlakon. Értesüléseink szerint a férfi féltékenységből gyilkolta meg az élettársát.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a férfi egy családi veszekedés közben nyakon szúrta nyakon szúrta élettársát aki életét vesztette, ezután pedig a férfi magával is végzett. A Frissmedia azt írta, hogy a tizenéves gyerekeik találtak rá a szüleik holttestére, amikor felkeltek reggel.

Azt írták, hogy a közmunkásként dolgozó párnak, három gyermeke volt. A legnagyobb lányuk épp a múlt héten költözött el a párjával, mert gyermeket várt. Így a 12 éves kisfiú és a 15 éves lány maradt a szüleivel.

Bégány Róbert, a 400 lelkes község polgármestere szerint az egész település érthetetlenül áll a családi tragédia előtt. Elmondása szerint a család néhány évvel ezelőtt költözött Szamosújlakra és szépen beilleszkedtek a közösségbe.

Elfogadták őket a helyiek, törekvő, igyekvő családként mindent megtettek, hogy jó körülményeket teremtsenek a két kiskorú gyermeküknek. Van egy nagykorú gyermekük is, és éppen most várták nagy szeretettel az első unokájukat. Felfoghatatlan, ami történt

– nyilatkozta a polgármester a szon.hu-nak. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr- főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Ossza meg
Exit mobile version