Tegnap este két új beköltözővel bővült a ValóVilág 12 versenyzőinek csapata: a 25 éves VV Vera, és a 23 éves VV Dudu érkeztek meg a villába.

A két versenyző a beköltözésük előtt a Fókuszban is bemutatkozott a nézőknek, VV Dudu például elmondta, hogy a haja igen fontos a számára, a beállításával pedig van, hogy akár két órát is eltölt, mielőtt bulizni indul, ha ugyanis az első hajmosás után nem úgy állnak a fürtjei, ahogyan szeretné, újra hajat mos. Megosztotta továbbá, hogy pedáns, ha a környezetéről van szó: elvárja például, hogy a mellette lévő ágy be legyen ágyazva, a saját fekhelyét viszont nem tartja fontosnak visszaágyazni, ha felkel.

VV Vera a saját természetét illetően úgy fogalmazott, ha egyszerre éhes és fáradt, nagyon hisztis tud lenni, ha viszont jól van lakva és kipihent, akkor életvidám és mindig mosolygós. Nem szereti viszont, ha valaki teszetosza, körülményes vagy épp nem figyel rá.

Ez az egyik fő motiváció nekem, hogy megismerjem önmagam, a határaimat. Illetve a pénz, amivel az első dolgom az lesz, hogy a parkolási bírságaimat szeretném kifizetni, hogy végre megkaphassam a parkolói matricámat. Mert svájci rendszámom van, illetve a telefonszámom is külföldi, nincs nálam apró, nem tudok jegyet venni, meg hát sokszor voltam úgy vele, hogy csak egy öt perce ugrok be nyilván. Ez így el lett hanyagolva, majd gyűltek ott az anyósülés alatt a bírságok, el lett felejtve, nem fizettem be

– magyarázta a versenyző, aki úgy véli, mostanra több százezer forint fölött járhat a kifizetésre váró bírságok összege.

Ossza meg
Exit mobile version