Megkezdődött a Vaják 4. évadának forgatása – a főszereplő Ríviai Geraltot viszont ettől az évadtól már nem Henry Cavill, hanem Az éhezők viadalából ismert Liam Hemsworth alakítja. Miután a váltást bejelentették, a széria rajongói közül többen is csalódottságuknak adtak hangot, amivel kapcsolatban nemrég a Cirit játszó Freya Allan is megszólalt a Collidernek.

Nem akarok a nevében (Liam Hemsworth nevében – a szerk.) beszélni, de abból, amit megértetem, úgy érzem, tényleg próbálja beleadni a szívét. Már edzett. Őszintén szólva sajnálom őt, mert egyrészt a rajongók nagyon támadó jellegűek tudnak lenni, másrészt nem ideális helyzet az, amikor valaki más szerepét kell átvenned. De nagyon izgatottan várom, mit fog csinálni. Ő egy nagyon kedves srác

– mondta a portálnak Allan, hozzátéve: reméli, az emberek megadják majd Hemsworth-nek azt a figyelmet, amit érdemel.

A Collider cikkében arról is szó esett, hogy a tervek szerint a 4. évadban a készítők ragaszkodni fognak a forrásanyaghoz, miután a harmadik évad könyvekhez képesti eltéréseivel nem voltak elégedettek a rajongók. A pletykák szerint ezen eltérések is szerepet játszottak abban, hogy Cavill úgy döntött, a továbbiakban nem kíván Ríviai Geralt bőrébe bújni a sorozatban.

Ossza meg
Exit mobile version