Tavaly nyáron ért véget a Házasság első látásra forgatása, melynek végén ugyan Laci és Hilda a válás mellett döntöttek, a küzdősport-oktató javaslatára adtak maguknak egy esélyt, hogy a civil életben is folytassák az ismerkedést. Hildáék a múlt héten a Tények Plusz stábjával osztották meg, hogy a kapcsolatuk végül nem folytatódott a műsor után, de jó barátságban maradtak. A riport végén Laci úgy fogalmazott, nem mondja el, jelenleg van-e párkapcsolata, hiszen „úgyis ki fog derülni hamarosan”.

A realityszereplő most a Story magazinnak árulta el, hogy Konyári Edinka tévéssel jár együtt, akivel közösen adtak interjút a lapnak.

Mint kiderült, látásból már több mint húsz éve ismerték egymást, mindketten kecskemétiek, ám az élet úgy hozta, hogy csak most találtak egymásra. A Palikék Világa korábbi műsorvezetője elmondta, hogy 2011-ben egyszer már ráírt Lacira, hogy felkérje egy műsorra, amin épp dolgozott, utóbbi viszont nem válaszolt a megkeresésére.

Gondoltam, micsoda modortalan pasi lett. Aztán mint utóbb kiderült, azért nem írt vissza, mert sablonüzenetet küldtem, amit tucatszámra kapott akkoriban a tévésektől

– osztotta meg a lappal Konyári, aki végül 13 év elteltével úgy döntött, ismét üzenetet küld Lacinak.

Őszinte leszek, mindent akartam, csak párkapcsolatot nem. Januárban egy nagyon csúnya szakításból jöttem ki épp, meghiúsult az esküvőm is, szóval lelki mélyponton voltam. Egyszerűen csak megörültem, amikor megláttam Lacit a képernyőn. De bevallom, mielőtt léptem, azért az első dolgom az volt, hogy nyomoztam utána. Meg kellett tudnom, hogy egyedül van-e, vagy sem, és a tévés múltamnak köszönhetően ez hamar ki is derült.

Lacinak saját bevallása szerint először nem is ugrott be, ki írt rá, csak szép lassan, a beszélgetéseik közepette jutott eszébe a régre visszanyúló ismeretség. Mint mondta, úgy emlékszik, Konyári annak idején mindig foglalt volt, ezért nem közeledett felé. Bár kezdetben nem sejtette, hogy több lesz köztük puszta barátságnál, azon kapta magát, hogy órákon át tartó telefonbeszélgetésekbe kezdtek.

Picit furcsállottam, hogy jólesik a cuki hangját akár három órán át is hallgatni. És bármiről tudtunk beszélni. Aztán az még érdekesebb volt, hogy bár nekem a mediterrán típusú nők a zsánereim, ez a kis szőke, pinduri, csilivili nő bejött. Azon kaptam magam, hogy éjjel-nappal vonalban vagyunk, és már »életem szerelmének« hívom. Még az edzéseimen is ott volt a fülemben, és végighallgatta, ahogy a gyerekeknek órát tartok. Sőt egymás szuszogására aludtunk el.

Bár a tévés nem akart kapcsolatot, Laci egy idő után találkozót kért tőle.

Épp Pesten volt dolga, és megkérdezte, hol vagyok, majd perceken belül odaállított egy ékszerboltba, ahol épp nézelődtem. Nem mondott semmit, csak megfogta a derekam, és megcsókolt. Húsz percen keresztül ez ment…

– árulta el Konyári.

Mint mondják, a csók után felgyorsultak az események a kapcsolatukat illetően, mostanra maximum két napot töltenek külön. Hol Kecskeméten, hol Budapesten tartózkodnak, szó esett már köztük házasságról és gyerekvállalásról is.

Nem zárkózunk el az esküvőtől, bár most mindkettőnknek negatív a friss tapasztalata. A gyerek pedig – ami számomra az igaz szerelem megpecsételése – szerintem úgy fog történni, hogy egy kis lélek majd egyszer csak minket választ. Tudom, hogy Edi régóta szeretne a kisfiának, Marcinak egy tesót, és én ezt nem is akarom meggátolni

– fogalmazott a küzdősport-oktató.

STORY
Ossza meg
Exit mobile version