Április 22-e óta tudni lehet, hogy az X-Faktor idei évadában Tóth Andi is mentor lesz Gáspár LaciMajka és Valkusz Milán mellett. A visszavonult énekesnő a Femcafénak nyilatkozott arról, hogyan látja magát ebben a szerepben. Mint mondta, van már tapasztalata zsűrizésben (korábban a TV2-s Sztárban Sztár leszek! ítésze volt), de úgy véli, most más feladata lesz.

Itt azért nemcsak zsűri vagyok, hanem egy mentor, tehát itt lesznek tanítványaim, úgymond. Én ezt úgy fogom fel, mintha a gyerekeim lennének, akiket tanítasz és segíted őket az útjukon. Szóval ez más, ez sokkal nagyobb felelősség, ami viszont vonz, mert én szeretem a felelősséget, jól bánok vele. Ilyenkor száztíz százalékon teljesítek

– magyarázta Tóth Andi, hozzátéve:

Tudom, hogy ezek a műsorok – főként az elmúlt pár évben – rámentek arra, hogy szórakoztassák a nézőket, ami szerintem valóban tök fontos. Örülök, hogy a mostani zsűriben mind a négy karakter teljesen más, mert van olyan ember, aki biztosan szórakoztatni fogja a közönséget – igen, Lacira gondolok –, és van olyan is, aki meg talán még túl komolyan is fogja venni azt a mentorszéket. Igen, itt magamra gondolok. Szerintem kell, hogy ez az egész egyensúlyban legyen: ha túl sok poén van, akkor áthúzzuk a másikat, amikor meg túl komolyan veszem, szóljanak, hogy Andi, haló, ez itt csak egy játék.

Az énekesnő azt mondta, várja már, hogy elkezdődjön a műsor forgatása, biztos benne, hogy nagyon jó lesz. „Már ott lennék, már csinálnám” – fűzte hozzá.

Ossza meg
Exit mobile version